პალმის ზეთის საჭმელად გამოყენება ჭარბწონიანობას და გლობალური მასშტაბის ქრონიკულ დაავადებებს იწვევს

თაიმერი timer.ge
ავტ.: თაიმერი timer.ge იანვარი 29, 2019 22:51

პალმის ზეთის საჭმელად გამოყენება ჭარბწონიანობას და გლობალური მასშტაბის ქრონიკულ დაავადებებს იწვევს

პალმის ზეთის საჭმელად გამოყენება ჭარბწონიანობას და გლობალური მასშტაბის ქრონიკულ დაავადებებს იწვევს, მისი წარმოება კი ბუნებას აზიანებს – ასეთია მოხსენების ძირითადი აზრი, რომელიც ჯანდაცვის საერთაშორისო ორგანიზაციამ მოამზადა და რომელიც უახლოეს პარიოდში გამოქვეყნდება – “ბიბისი” წერს. დოკუმენტის ავტორები პატმის ზეთს თამბაქოს და ალკოჰოლის წარმოებას ადარებენ ჯანმრთელობისათვის და ბუნებისათვის მიყენებული ზიანის შედარებისას.

მოხსენებაში მსოფლიო მასშტაბით სწავლულებს, პოლიტიკოსებს და სამედიცინო დაწესებულებების თანამშრომლებს რეკომენდაციას აძლევენ გადახედონ თავიანთ დამოკიდებულებას პალმის ზეთთან დაკავშირებით, რომ “ამ ინდუსტრიის ნეგატიური გავლენა შეამცირონ ადამიანებსა და პლანეტაზე” – ნათქვამია დოკუმენტში.

თაიმერი timer.ge
ავტ.: თაიმერი timer.ge იანვარი 29, 2019 22:51

გამოკითხვა

ამჟამად არცერთი გამოკითხვა არ მიმდინარეობს.

Google სტატისტიკა


13,137
ვიზიტორი
დღეში
Powered By Google Analytics