აფხაზეთში აჭარულ ხაჭაპურს “ნოეს კიდობანს” ანუ “ყველიან ნავს” ეძახიან

122შეუძლებელია აფხაზეთში ჩახვიდე და ეროვნული აჩაშვი (ხაჭაპური) არ დააგემოვნო, წინააღმდეგ შემთხვევაში, შეიძლება ჩაითვალოს, რომ დასვენება ვერ შედგა – წერს “სპუტნიკ-აფხაზეთი” და მკითხველს “ეროვნული სამზარეულოს” ერთ-ერთ სიმბოლოს “ნოეს კიდობანს”, ანუ სხვანაირად “ყველიან ნავებს” აცნობს.
სტატიაში წერია, რომ აჩაშვი ხელით უნდა შეიჭამოს, მოიტეხოს ნაწილ-ნაწილ.

სტატიის ავტორი აფხაზეთის “სულის”, ეროვნული აჩაშვის გასინჯვის გარეშე არ ურჩევს სტუმრებს აფხაზეთის დატოვებას.

banner
წინა სტატიაშიმოსკოვის რეაქცია იაცენიუკის გადადგომასთან დაკავშირებით
შემდეგი სტატიაახალი ათონის მღვიმე