პრემიერ-მინისტრის პრესსპიკერმა მიტანის სერვისის მიმწოდებელი ობიექტების მიმართ დაწესებული ვალდებულებები განმარტა
„პერსონალი აღჭურვონ პირბადითა და ხელთათმანით. სურსათი მოათავსონ ერთჯერად ტარაში, ხოლო მრავალჯერადად გამოსაყენებელი კონტეინერების შემთხვევაში, ყოველი გამოყენების შემდეგ უზრუნველყონ რეცხვა-დეზინფიცირება, სადეზინფექციო და სარეცხი საშუალებებისათვის დაშვებული მაქსიმალური კონცენტრაციით. სურსათის ტრანსპორტირებისას დაიცვან ყველა ტემპერატურული რეჟიმი“, – განაცხადა ირაკლი ჩიქოვანმა.