„თბილისის მერიამ 2016 წლის იანვრიდან დღემდე სარესტორნო მომსახურეობაში 513 318 ლარი, ანუ თვეში, დაახლოებით, 47 ათას ლარამდე დახარჯა,“ – აცხადებს მონიტორინგის ცენტრ „მედიატორის“ თავჯდომარის მოადგილე დიმა ბიძინაშვილი.
მისივე თქმით, მერიას რესტორანში ნახევარ მილიონ ლარზე მეტი ისე აქვს დახარჯული, რომ თანამშრომლებმა დანა-ჩანგლის ხმარება ვერ ისწავლეს და ამისთვის კიდევ ტენდერი გამოცხადდა, რომელიც მოსახლეობის ჯიბიდან უნდა დაფინანსდეს.
„დაგვცინიან ხმამაღლა!“ – აცხადებს დიმა ბიძინაშვილი.