დღეიდან, ღია სივრცის მქონე საზოგადოებრივი კვების ობიექტებმა მუშაობა განაახლეს.
იმ შემთხვევაში, თუ დღეიდან რესტორანში წასვლას გეგმავთ, ადგილები წინასწარ უნდა დაჯავშნოთ .
გარდა ამისა, ობიექტი ვალდებულია, მომხმარებელს და პერსონალს თერმოსკრინინგი ჩაუტაროს. აუცილებელია პირბადის ტარება და ორმეტრიანი დისცანტიის დაცვა.
რესტორანში, თითოეულ მაგიდასთან არ უნდა განთავსდეს 6 ადამიანზე მეტი. რეკომენდაციების თანახმად, კვების ობიექტმა უნდა უზრუნველყოს სტუმრებისათვის ერთჯერადი მენიუს შეთავაზება.